Reisebrev fra Sør-Afrika

Heihei Bømlo! Nå sitter vi på avsluttningsmiddagen i Sør-Afrika. For noen fantastiske tre uker vi har hatt, fylt med opplevelser vi alltid kommer til å huske! 

Turen startet med Safari i Krüger nasjonalpark, hvor vi så mange spennende dyr. Vi har fått klemme elefanten Tembo på et elefanthjem vi besøkte! Etter Krüger har vi sett enda flere dyr med besøk på apeland, birds of eden (fugleland) og pingviner, som vi til og med fikk svømme med! 

Vi har utfordret oss selv og kjent på adrenalinet i kroppen med ekstremsport-aktiviteter! Adrenalinet pumpet mest når vi pendelhoppet, zip-linet, strikkhoppet, juvvandret, fallskjermhoppet, bridge walket, paraglidet, snorklet og surfet! 

Man kjenner at kroppen har vært aktiv gjennom ukene. Det tyngste var å gå opp Table Mountain, til Cape Point, og opp Lions head for å se på solnedgangen, men vi har også gått i flere nasjonalparker.

Kulturen her nede er helt fantastisk! Alle menneskene er utrolig hyggelige og ivrige på å dele sin historie. Landet Sør-Afrika har mye historie som vi har lært masse om gjennom lokale og med besøk på steder som Robben Island, ungdomshjemmet Beth Uriel som vi støttet under solidaritetsløpet på skolen, sykkeltur gjennom Soweto og city og grafitti tour i Cape Town. 

Nå sitter vi i et av Townshipene å spiser middag, hvor det er lokalbefolkningen som har laget maten og spiller musikk! Nydelig måte å avslutte turen på! Denne turen har ikke bare gitt oss masse minner og knyttet alle nærmere hverandre, men også fått oss til å innse hvor heldige vi er som bor i Norge med de godene vi lever med. 

Gleder oss masse til å komme tilbake til Bømlo!

Hilsener fra Sør- Afrika

Vilde og Elliot

Innblikk