Øyvind Rolfsnes-Flock

Det viktigste for meg som lærer ved Bømlo Folkehøgskule er å legge til rette for store naturopplevelser, legge til rette for utfordringer og mestringsopplevelser, inspirere til friluftsliv som livsstil, skape felleskap med andre og skape gode minner for resten av livet.

Jeg kommer fra Strømmen og bor på Bømlo med kone og to barn.

Jeg er utdannet lærer, med særlig vekt på friluftsliv og arbeid med ungdom.

I tillegg er jeg utdannet klatreinstruktør, breinstruktør og havkajakkinstruktør.

Ansatt som lærer på Bømlo Folkehøgskule siden 2010. Før det har jeg jobbet flere år som miljøterapeut med ungdom, på leirskole og i Stavanger Turistforening.

Har guidet i fleire år på Jostedalsbreen sommer og vinter, vært guide for norske grupper til Kilimanjaro og Everest Basecamp, jobbet som guide og med hundekjøring på Svalbard og tilbrakt en sommer som hyttevakt på Galdhøpiggen.

Har hatt ansvar for linjeturer til Sør-Afrika, Nepal, Svalbard, Mellom-Amerika og vært med som reiseleder for skoleturen til Kina i flere år.

Også privat har jeg reist på mange spennende ekspedisjoner og turer. Jeg har kjørt India på tvers, og vært på flere ulike klatreekspedisjoner i Himalaya, Afrika og Sør-Amerika. Før dette reiste jeg som backpacker i Mellom-Amerika. I tillegg har jeg vært på mange spennende klatre‑, ski- og fotturer i Europa og her hjemme i Norge.

Det viktigste for meg som lærer ved Bømlo Folkehøgskule er å legge til rette for store naturopplevelser, legge til rette for utfordringer og mestringsopplevelser, inspirere til friluftsliv som livsstil, skape felleskap med andre og skape gode minner for resten av livet.

Hilsen Øyvind

Innblikk