Laurits Buttingsrud

«For et år! For en skole! For noen opplevelser! Viss du leter etter en linje med et bredt spekter av aktiviteter, så er du kommet riktig. Kajakktur i solnedgang på Bømlo, rafting i Zambezi River, skikjøring i snøfylte anlegg i Røldal og surfing på noen av Sør-Afrikas beste surfeplasser er bare noen av de uforglemmelige øyeblikkene fra dette året.

“For et år! For en skole! For noen opplevelser! Viss du leter etter en linje med et bredt spekter av aktiviteter, så er du kommet riktig. Kajakktur i solnedgang på Bømlo, rafting i Zambezi River, skikjøring i snøfylte anlegg i Røldal og surfing på noen av Sør-Afrikas beste surfeplasser er bare noen av de uforglemmelige øyeblikkene fra dette året.

Da jeg så etter folkehøyskole var det to ting jeg var på utkikk etter. Det skulle være på Vestlandet; en del av landet jeg ikke kjente fra før, og jeg ville ha en linje fylt med forskjellige aktiviteter. Etter litt leting fant jeg ut at Bømlo ville være perfekt for meg. Nydelig kystnatur, et innholdsrikt årsprogram og det som så ut som fantastiske turer var det jeg så fram til. Og det innfridde!

Noe av det som har overrasket meg mest i ettertid er at like mye som de store opplevelsene, så er det de små tingene i hverdagen jeg husker. Muligheten til å alltid ha folk i nærheten som er klare til å finne på noe, frihet til å gjøre hva du vil med ettermiddagen og kvelden din. Og ikke minst alle de morsomme og interessante folkene jeg ble kjent med dette året.

Det bitre nå er at når jeg leser årsprogrammet og turbeskrivelsene for neste år så ser det bare enda bedre ut enn da jeg gikk der…

Hilsen fra en misunnelig x‑elev Laurits Buttingsrud, elev 2015/2016

Innblikk