Dette sier elevene våre

Hvert år blir det gjennomført en skolestuttundersøkelse blant alle folkehøgskoleelevene i Norge, der elevene forteller hva de synes om året. 

Vi har samlet noen av tilbakemeldingene vi fikk av årets elever:

Veldig hyggelig personale og lærere, skolen ligger i fine omgivelser og litt «skjermet» fra resten av verden. Rom med eget bad er også et stort pluss!

Bømlo er den beste folkehøyskolen. Det er så fine lærere og ansatte og masse bra folk, superfin beliggenhet, fine hus med eget bad med dusj og veldig mye bra opplegg generelt

Fasilitetene her er bedre enn de fleste skoler kan tilby. Det er nydelig beliggenhet om du vil oppleve mer natur og avslapning.

De ansatte er fantastiske, det vi lærer er spennende og skolen ligge helt fantastisk til med masse fine muligheter.

Det er virkelig en perle. Den er adskilt fra alt og det høres kanskje dumt ut, men du får virkelig føle på noe helt spesielt med de som du går på skole med.

Fordi alle som jobber her virkelig bryr seg om elevene, og skolen har en rekke tilbud som treffer de aller fleste. Det er kjempe god mat, og man bor på små hus, som gjør at man blir bedre kjent.

Jeg vil anbefale det grunnet av lærerne vi har på skolen. De er så engasjerte i det de driver med, og man ser at dette er noe de virkelig har lyst til å lære bort til andre.

Lærerne på denne skolen er helt supre. De gjør en fantastisk jobb å man ser de virkelig har lyst til å gjør året for deg her bra. De tar alt seriøst når det kommer til problemer. Det er mye fin natur her.

Utearealene er utrolig fine, med eget båthus og brygge. Mandagsbad skaper samhold, plattingfest skaper nye relasjoner og grusbanen kan vi være aktiv på. Hadde aldri valgt en annen skole, denne er perfekt. Linjene er veldig forskjellige og de blander aktivitetene i helgene. Friluftsliv, som jeg gikk på har dratt på mange fine turer over alt på Vestlandet, vi har opplevd utrolig mye sammen.

Innblikk