Sofus Buskoven om Digital Workshop California

Skal du søke folkehøgskole, har du kommet til rett sted. Jeg lever i troen om at det ikke finnes noen bedre skole på denne jord enn Bømlo Folkehøgskule.

Lokalisert så langt vest i Norge som du får det, byr øyriket Bømlo ikke bare på idyllisk kystnatur, men også praktfulle fjell og dype skoger. Skolen har mange interessante valgfag og derfor kan du både i og utenfor skoletiden oppleve uforglemmelige kajakkturer, spennende fjellklatring og mye mer. Også i klasserommet varierer skoleuka vår veldig fra uke til uke. Vi lærer å lage spill i Unity, web-design i Adobe Brackets og 3D-modellering og animasjon i Maya, og alt dette på et år!

I november reiste vi til Silicon Valley på Amerikas vestkyst for å oppleve kjernen av moderne teknologi og datakultur. På besøk hos norske og internasjonale bedrifter fikk vi vite litt hva som foregår bak gardinene, og hvordan disse selskapene har i stor eller liten grad forandret verden. I California var vi selvfølgelig også klassiske turister og besøkte mange kjente attraksjoner og landemerker. Alt fra solnedganger på Santa Monica Pier i Los Angeles til Golden Gate Bride i San Fransisco.

Læreren vår Bjørg har mye kunnskap i faget og har drøssevis med arbeidserfaring fra forskjellige programmeringsjobber. Hun er også en selvlært animatør og 3D-modellør. Læremetodene hennes er veldig pedagogiske og Bjørg er alltid åpen for innspill fra klassen for å gjøre undervisningen mest mulig tilpasset den enkelte elev. Ikke bare er hun dyktig, jeg har heller aldri sett henne legge fra seg smilet. Det finnes ikke en person i verden som sprer like mye glede som Bjørg. Positiviteten og kjærligheten hun har for oss og faget er noe vi i klassen aldri vil komme til å glemme.

Bømlo Folkehøgskule lokker virkelig frem det beste i deg!

Hilsen Sofus Buskoven, elev 2018/2019

Tilbake til bloggen