Presentasjon av linjelærer Mari

Mitt navn er Mari Herholdt og jeg er 28 år gammel. Jeg kommer fra Haugesund og her bor jeg nå sammen med mannen min, Isak.

Jeg er utdannet med en bachelor i natur og friluftsliv og med et årsstudium i engelsk.  Jeg har flere forskjellige instruktørkurs, og er blant annet klatreinstruktør sport og aktivitetsleder i havkajakk og kano.

Tidligere har jeg arbeidet blant annet som linjelærer på Nordfjord Folkehøgskule, turleder og klatreinstruktør for Den Norske Turistforening og som kulturformidler for Sunnmøre Museum.

Jeg er glad i å dra i gang eller være med på tur, reise og livsstilsprosjekter og har bla. syklet Norge på langs, vært mannskap på en tre måneder lang seiltur fra Oslo til Spania, helårsbadet, bodd ett år i min egen 31-fot seilbåt, vært to måneder på sportsklatring i Europa og arbeidet som frivillig på gårder rundt om i verden.

Jeg ønsker å tilrettelegge for de gode og lærerike opplevelsene og for at du skal få et uforglemmelig år her på Bømlo Folkehøgskule.

Hilsen Mari

Tilbake til bloggen