Bli med til Vietnam

Vil du å være med Bømlo Folkehøgskule å sette en ny standard for norske matvaner? På linja Mat med smak av verden vil du lære hvordan du enkelt lager spennende matretter av smakfulle og sunne råvarer. Studietur til Vietnam.
Opplevelser og inntrykk i kø

I november skal vi på en eventyrreise til Vietnam! Her venter en fremmed og spennende kultur, og vi skal utforske dette vakre landet. Hovedfokuset vårt på turen blir å sette seg inn i matkulturen som har fått med seg det beste fra Østen, men som også er blitt inspirert av det franske. Vi lærer å lage tradisjonelle vietnamesiske retter sammen med lokale kokker. Det vietnamesiske kjøkken er sagt å være et av verdens sunneste! Dette blir en tur med store variasjoner, der vi opplever kontrastene mellom et pulserende storbyliv og de frodige, grønne rismarkene på landsbygda.

Etter et år på Mat med smak av verden vil du garantert sitte igjen med et helt nytt forhold til mat. Enten du velger å jobbe i matbransjen eller vil fortsette med matlaging som hobby, vil du ha lært mye. Mat er en viktig del av livet for alle, så dette året kommer til å gi mye glede, ikke bare mens du er elev på skolen, men også senere i livet.

Tilbake til bloggen