Thea om Friluftsliv Kyst & Fjell

Året mitt på Bøm­lo Folke­høgskule har gitt meg så mye! 

Jeg har fått ven­ner for livet og lært masse om meg selv. 

Alle fine min­ner fra huskvelder, friluft­sliv, tur til Est­land og Sør-Afri­ka med bra men­nesker ville jeg aldri byt­tet mot noe!

Hilsen Thea H. elev 2021/2022

Mer innblikk
hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs