fbt

Presen­ta­sjon av linje­lærar Øyvind

Det viktigste for meg som lærer ved Bømlo Folkehøgskule er å legge til rette for store naturopplevelser, legge til rette for utfordringer og mestringsopplevelser, inspirere til friluftsliv som livsstil, skape felleskap med andre og skape gode minner for resten av livet.

Jeg kommer fra Strømmen og bor på Bømlo med kone og to barn.

Jeg er utdannet lærer, med særlig vekt på friluftsliv og arbeid med ungdom.

I tillegg er jeg utdannet klatre­in­struktør, brein­struktør og havkajakkinstruktør.

Ansatt som lærer på Bømlo Folke­høg­skule siden 2010. Før det har jeg jobbet flere år som miljø­te­ra­peut med ungdom, på leir­skole og i Stav­anger Turistforening.

Har guidet i fleire år på Joste­dals­breen sommer og vinter, vært guide for norske grupper til Kili­man­jaro og Everest Basecamp, jobbet som guide og med hunde­kjø­ring på Sval­bard og tilbrakt en sommer som hytte­vakt på Galdhøpiggen.

Har hatt ansvar for linje­turer til Sør-Afrika, Nepal, Sval­bard, Mellom-Amerika og vært med som reise­leder for skole­turen til Kina i flere år.

Også privat har jeg reist på mange spen­nende ekspe­di­sjoner og turer. Jeg har kjørt India på tvers, og vært på flere ulike klatre­eks­pe­di­sjoner i Hima­laya, Afrika og Sør-Amerika. Før dette reiste jeg som back­packer i Mellom-Amerika. I tillegg har jeg vært på mange spen­nende klatre‑, ski- og fotturer i Europa og her hjemme i Norge.

Det viktigste for meg som lærer ved Bømlo Folke­høg­skule er å legge til rette for store natur­opp­le­velser, legge til rette for utford­ringer og mest­ringsopp­le­velser, inspi­rere til friluftsliv som livs­stil, skape felle­skap med andre og skape gode minner for resten av livet.

Hilsen Øyvind

Mer innblikk
hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs