Presentasjon av linjelærer Kristin

Hei! Jeg heter Kristin, og jeg er utdannet sykepleier og jordmor.

Foruten jobben som lærer ved folkehøgskolen, jobber jeg en dag i uken på Helsestasjon for ungdom.

Tidligere har jeg jobbet på ulike avdelinger på sykehus, men jeg har også erfaring fra kommunehelsetjenesten. Jeg har i tillegg bodd, jobbet på sykehus og reist mye rundt i Afrika.

Gjennom yrkeskarriæren min har jeg lært at sykepleie- og legeyrket er mangfoldig og at vi som har en utdanning innen helse har et hav av muligheter og fagretninger vi kan ta. En utdanning innen helse vil alltid være en fordel i arbeidslivet med massevis av spennende jobbmuligheter.

Det viktigste for meg som lærer ved Bømlo folkehøgskole er å gi deg et uforglemmelig år der du blir bedre kjent med deg selv og dine medelever, lærer mer om den magiske kroppen vår og får innsikt i hva det vil si å ta en utdanning i en helsefaglig retning.  

 I tillegg så skal vi reise til «mitt Afrika» og se på helse i et mer globalt perspektiv! Vi skal sammen skape opplevelser og minner for livet!

hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs