Anna Landøy

Anna om Latin-Amerika-linja

Eg gjekk på linja Fokus: Latin-Amerika på Bømlo Folke­høg­skule året 2017/2018. Å ha eit år utan forvent­nings­press, der du berre skal foku­sere på å ha det bra, er noko eg trur alle treng.

Folke­høg­skulen lærte meg at ein må tørre å satse, i tillegg til at presset om å komme raskt vidare i livet er ikkje så viktig, men ein må heller sette pris på noet. Rela­sjo­nane eg har fått etter folke­høg­skulen har vore ein viktig del av livet og kvar­dagen sidan.

I dag studerer eg i Bergen, og bur saman nokre av desse venane. Det er vans­keleg å velje eitt spesielt minne frå denne tida, men noko av det eg syns var aller kjek­kast med dette året, var alle kvel­dane vi satt ute i felles­stova og prata til klokka var 3 på natta. Det var sjeldan eg kjende meg einsam, og det var alltid nokon å henge med.

Helsing Anna Landøy

Mer innblikk
hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs