Helena Lind Jacobsen om Down Under: Australia

Året på Bømlo Folkehøgskule, var det beste året i mitt liv. Alle menneskene og opplevelsene er minner og erfaringer jeg har med meg resten av livet. 

Samholdet på husene var noe av det beste. Alle sammen kom skikkelig godt overens, så man kunne prate med hvem som helst om problemene sine. Det var også alltid folk i stua, noe som ga en skikkelig trygghet på huset. Alle var velkommen til å være med på alt. Om du ikke ville gjøre det som skjedde på ditt hus, var du hjertelig velkommen på et annet hus. Alltid god stemning og alltid noe gøy å finne på!

Miljøarbeiderne, elevrådet og de forskjellige valgfagene var veldig flink til å finne på sosiale ting – 80’s party, nyttårsball, bømloråd, filmkvelder osv. Det var allttid noe sosialt for alle og det skapte veldig godt samhold på skolen.

Et av de største høydepunktene fra året må være linjeturen. Reisen til Australia sammen med klassen er det gøyeste og tøffeste jeg noen gang har gjort. 2 uker i bushen og sove under Australias fantastiske stjernehimmel, er en opplevelse jeg ønsker for alle. Det var så sykt å bare være der og oppleve alt man har drømt om – kenguruer og koalaer, Bondi Beach og Sydney, fantastisk landskap og nydelige strender! Det var aldri et kjedelig øyeblikk på tur! 

Med hilsen Helena

hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs