Hilsen fra Equador

De siste dagene i Ecuador tilbrakte Fokus: Latin-Amerika i urfolkslandbyen Chilcapamba i Andes. Her var vi frivillig på den lokale barneskolen, vi lekte med barna i barnehagen og vi deltok i jordbruksarbeid. Vi har også gått på tur i fjellene og lært om medisinplanter. Nå er vi på plass i Colombia!

hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs