75339545_2658673687509231_6004795558949027840_o

Glimt fra studietur Back 2 Basics

Sjekk ut ‘Domes of Visions’ , av Kristof­fer Tejlgaard
Back 2 Basics lin­ja har vært på besøk hos «Ate­lier Kristof­fer Tejl­gaard». Vi tør påstå at han er Dan­mark sin mest fremtid­sret­tede og miljøbe­vis­ste arkitekt. 
Chris­tia­nia byr på en spen­nende his­to­rie, kun­st, kvin­nesmed, freeshop, lekre spis­es­t­ed­er, kon­sert­er, even­tyrlige hus, kirke og sauna for å nevne noe. Vi vil skryte av Chris­tianit­tene som er så dyk­tige på gjenbruk!
Min­nes­mer­ket til ofrene for holocaust
Berlin! Hvor vi får en inter­es­sant guidet tur rundt i byen. Muren, Bran­den­burg­er Tor, Check­point Char­lie, Min­nes­merke over Europas myrd­ede jøder og Hitlers bunker.
Tross i grått vær er Salzburg en vakker by!
I Salzburg besøk­te vi salt­gru­ver! Hallein & Hall­statt Salzwelten. 
Miljølin­ja har fun­net de lekreste veg­anske donuts!
Mer innblikk
hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs