Glimt fra studietur Back 2 Basics

Sjekk ut ‘Domes of Visions’ , av Kristoffer Tejlgaard
Back 2 Basics linja har vært på besøk hos «Atelier Kristoffer Tejlgaard». Vi tør påstå at han er Danmark sin mest fremtidsrettede og miljøbevisste arkitekt.
Christiania byr på en spennende historie, kunst, kvinnesmed, freeshop, lekre spisesteder, konserter, eventyrlige hus, kirke og sauna for å nevne noe. Vi vil skryte av Christianittene som er så dyktige på gjenbruk!
Minnesmerket til ofrene for holocaust
Berlin! Hvor vi får en interessant guidet tur rundt i byen. Muren, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Minnesmerke over Europas myrdede jøder og Hitlers bunker.
Tross i grått vær er Salzburg en vakker by!
I Salzburg besøkte vi saltgruver! Hallein & Hallstatt Salzwelten.
Miljølinja har funnet de lekreste veganske donuts!
hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs