Presentasjon av linjelærer Kristine

Jeg har en master i internasjonal utdanning og utvikling. Interessen for bærekraft har jeg hatt lenge; jeg synes indre og ytre bærekraft er like viktig.

Vi har to hjem, kroppen vår og jorda. Jeg vil gjerne bidra til at vi tar vare på begge to.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Jeg forsøker å gjøre mitt for å gjøre verden til ett litt bedre sted og inviterer deg til å gjøre det samme.

Namaste

hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs