Presentasjon av linjelærer Lise

Jeg heter Lise og kommer fra Bergen. Jeg er utdannet lektor med master i engelsk fra Universitetet i Bergen, og har også historie som undervisningsfag. Før jeg begynte på universitetet studerte jeg ett semester med engelskspråklig kultur og kommunikasjon i Manly, Sydney. Her startet min fascinasjon for Australia og min interesse for engelskfaget og læreryrket. Jeg reiste tilbake til Australia sisteåret på studiet, og valgte da University of Western Australia i Perth.

Jeg heter Lise og kommer fra Bergen.

Jeg er utdannet lektor med master i engelsk fra Universitetet i Bergen, og har også historie som undervisningsfag. Før jeg begynte på universitetet studerte jeg ett semester med engelskspråklig kultur og kommunikasjon i Manly, Sydney. Her startet min fascinasjon for Australia og min interesse for engelskfaget og læreryrket. Jeg reiste tilbake til Australia sisteåret på studiet, og valgte da University of Western Australia i Perth.

I løpet av disse to oppholdene i Australia har jeg fått muligheten til å reise en god del og har blant annet snorklet i Great Barrier Reef, sovet under åpen himmel i bushen, besøkt Alice Springs og Uluru, kjørt langs vestkysten av Australia fra Perth til Exmouth, og vært på turer til Melbourne, Cairns, Airlie Beach, samt Queenstown i New Zealand. Australia er et stort, variert og spennende land. Turen til Alice Springs og Uluru står igjen som min favoritt. Her ser man en side av Australia som er svært ulik det man ser i storbyene; camping i bushen under en utrolig stjernehimmel, unike naturopplevelser og et fascinerende innblikk i aboriginsk kultur gjør denne turen utrolig spennende og lærerik. Jeg gleder meg til å dra tilbake hit med dere!

Jeg er veldig glad i å reise og oppleve nye steder og kulturer. Jeg liker å prøve nye ting og lære nye ting.

Som lærer ved Bømlo Folkehøgskule håper jeg at du også vil oppleve nye ting, både faglig og sosialt. Du skal ikke bare lære om Australia, men om verden, om deg selv, og om menneskene rundt deg.