Presentasjon av linjelærer Åse

Jeg heter Åse og kommer fra Ålesund.

Jeg har studert sammenliknende politikk og spansk ved Universitetet i Bergen og jeg har en mastergrad i latinamerikansk politikk fra University College London i Storbritannia. Som en del av studiene har jeg bodd lengre perioder både i Ecuador og Guatemala.

I 2010 reiste jeg for første gang til Guatemala og denne turen vekket mitt engasjement for Latin-Amerika. Siden den gang har jeg vært lidenskapelig opptatt av Latin-Amerika og jeg har reist tilbake en rekke ganger og besøkt mange ulike land i regionen. Ecuador er et av landene i Latin-Amerika som aldri slutter å fascinere, engasjere og overraske meg. Studiereisen på linja Fokus: Latin-Amerika går til Ecuador og jeg gleder meg veldig til å dele nye opplevelser i Ecuador med deg.

Året på Bømlo folkehøgskole er ditt år. Jeg er veldig åpen for innspill fra elevene og på linja jobber vi med ulike tema som interesserer deg og dine medelever. Sammen skaper vi et helt spesielt fellesskap og et unikt engasjement. Du kommer til å lære mye om Ecuador, Latin-Amerika og verden, men du kommer også til å lære mye om deg selv og om andre mennesker.

Som lærer på Bømlo folkehøgskole ønsker jeg å være med å skape gode sosiale og faglige opplevelser hver eneste dag, både når vi er på tur og når vi er på skolen. Når året er slutt er mitt mål at du sitter igjen med mange uforglemmelige minner!

Hilsen Åse

hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs