Laurits-Buttingsrud-Bømlo-Folkehøgskule

Laurits om Friluftsliv Sør-Afrika

"For et år! For en skole! For noen opplevelser! Viss du leter etter en linje med et bredt spekter av aktiviteter, så er du kommet riktig. Kajakktur i solnedgang på Bømlo, rafting i Zambezi River, skikjøring i snøfylte anlegg i Røldal og surfing på noen av Sør-Afrikas beste surfeplasser er bare noen av de uforglemmelige øyeblikkene fra dette året.

“For et år! For en skole! For noen opple­velser! Viss du leter etter en linje med et bredt spekter av akti­vi­teter, så er du kommet riktig. Kajakktur i solned­gang på Bømlo, rafting i Zambezi River, skikjø­ring i snøfylte anlegg i Røldal og surfing på noen av Sør-Afrikas beste surfe­plasser er bare noen av de ufor­glem­me­lige øyeblik­kene fra dette året.

Da jeg så etter folke­høy­skole var det to ting jeg var på utkikk etter. Det skulle være på Vest­landet; en del av landet jeg ikke kjente fra før, og jeg ville ha en linje fylt med forskjel­lige akti­vi­teter. Etter litt leting fant jeg ut at Bømlo ville være perfekt for meg. Nydelig kyst­natur, et innholds­rikt årspro­gram og det som så ut som fantas­tiske turer var det jeg så fram til. Og det innfridde!

Noe av det som har over­rasket meg mest i ettertid er at like mye som de store opple­vel­sene, så er det de små tingene i hver­dagen jeg husker. Mulig­heten til å alltid ha folk i nærheten som er klare til å finne på noe, frihet til å gjøre hva du vil med etter­mid­dagen og kvelden din. Og ikke minst alle de morsomme og inter­es­sante folkene jeg ble kjent med dette året.

Det bitre nå er at når jeg leser årspro­grammet og turbe­skri­vel­sene for neste år så ser det bare enda bedre ut enn da jeg gikk der…

Hilsen fra en misun­nelig x‑elev Laurits Buttingsrud, elev 2015/2016

Mer innblikk
hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs