Helge om Down Under

Det var absolutt det faglige som fikk meg til å velge Down Under. Det å kombinere Australia som destinasjon med et så interessant tema som urbefolkning var kanskje den viktigste årsaken til valget. Og så ble jeg nysgjerrig på skolen. Bømlo var jo ikke på noen måte kjent for meg så det var eksotisk nok i seg selv, og at det lå i utkant-Norge måtte jo bety at vi som elever ble ekstra godt knytta sammen.

Turen var uten tvil høydepunktet. Vi var jo allerede gode venner før avreise, men det at vi var sammen om denne opplevelsen, helt isolert fra dagliglivet og delte de samme øyeblikkene gjorde noe helt spesielt med oss som gruppe. Det er noe vi deler livet ut tror jeg.

En erfaring jeg har gjort som vil være nyttig fremover er at jeg tør mer. Nå er det ikke like vanskelig å begi meg ut på noe ukjent og nytt som det var før. Nå skal jeg jo på backpacking rundt i Asia, noe som ville vært helt hinsides all fornuft for meg før folkehøgskolen. Det å bare pakke sekken og reise til andre siden av jorda ville ikke vært realistisk om jeg ikke hadde fått den erfaringen jeg fikk her.

Helge Konstad, elev 2014/2015

hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs