Endelig fikk vi kenyansk besøk av George og Kage!

I går kl. 14.15 ble afrikaklassen overrasket av to fantastiske, langveisfarende menn

I går kl. 14.15 ble afrikaklassen overrasket av to fantastiske, langveisfarende menn. Skuffelsen ble stor i mars da vi fikk beskjeden om at George og Kage ikke kunne komme likevel.

Denne gangen valgte Gina og Kjetil å holde det hemmelig. Klassen fikk frem mange følelser da George og Kage kom løpende inn i klasserommet. Aldri har gleden vært så stor! Mange minner fra afrikaturen i november ble vekket. De var slitne etter en lang flyreise, det var spesielt for George siden det var hans første flytur. I løpet av dagen fikk de smakt på trøndersodd, besøkt brygga og sjøhuset, og vært med på temakveld. Gårsdagens trønderkveld gjorde inntrykk.

Kontrastene er nok størst for George som ikke har vært utenfor Øst-Afrika. Mye av det vi tar som en selvfølge er langt ifra deres virkelighet. Kage som allerede har reist litt med Green Belt Movement er veldig opptatt av norsk kultur, og vil lære så mye som mulig. Noe av det første som slo dem var at naturen var veldig annerledes, skogen hadde omtrent bare ett treslag, det var mye stein og berg, og sjøen var kald.

I dag får de oppleve bowling med noen av elevene. Senere i uken håper vi å få vist dem fjell og snø. De har aldri sett snø før, så det kan bli en enestående opplevelse.

Vi gleder oss veldig til en uke med George og Kage.

Hilsen Kristin og Amalie

hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs