Presentasjon av linjelærar Heid

Eg heiter Heid Rannveig Reinsnos og kjem frå Odda. Eg er busett på Stord saman med mine to born.

Eg er utdanna lærar i praktisk estetiske fag, med hovudvekt på drama, musikk, kroppsøving og kunst og handverk. I tillegg har eg mat og helse samt spesial pedagogikk.

Våren 2006 tok eg siste del av utdanninga mi i Wollongong i Australia, der eg mellom anna tok Aboriginal Art and Society.

Eg har sjølv vore elev ved Bømlo Folkehøgskule, då Olavskulen, i 2001 og 2002 på den dåverande linja kostyme og motedesign.

Eg har jobba ved Bømlo Folkehøgskule sidan 2009, vore linjelærar på redesign linja, musikal og teater linja då vi satt opp musikalen Ungen og no som linjelærar på Down Under. Tidlegare arbeidde eg som lærarvikar i Odda, på Bømlo og Stord.

Eg har hatt ansvar for og vore med på linjeturar til London, New York, Australia samt vår felles skuletur til Kina.

Helsing Heid

hei-bomlo-fhs

HEI Bømlo FHS

Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på Bømlo folkehøgskule! Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding! Tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor Magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre.

Håper vi hører fra deg!

(Du kan velge å være anonym. Men for å gjøre det lettere for skolen å ta tak i tilbakemeldingen din, setter vi pris på om du oppgir navnet ditt.)

hei-bomlo-fhs